Scientologi korset En nutidig religions teologi og praksis Scientologi
vælg et sprog
Søg
-->
En Opslagsbog fremlagt af den Internationale Scientologi Kirke Hjemme
Indholdsfortegnelse
Scientologi kirkens trosbekendelseIndledning
Kapitels
Kapitel 1 En definering af religion i et pluralistisk samfund
Kapitel 2 Scientologis religiøse læresætninger
Kapitel 3 Scientologis religiøse praksis
Kapitel 4 Scientologi religionens skrifter og symboler
Kapitel 5 Scientologi religionens organisationer
Kapitel 6 Scientologers samfundsaktiviteter
Kapitel 7 L. Ron Hubbard Scientologis grundlægger
Appendiks
Liste over Scientologi kirker og Missioner
Bibliograpfi


Kapitel Syv


Kapitel Syv L. Ron Hubbard Scientologis grundlægger
[]
L. Ron Hubbard er respekteret af scientologer i hele verden som stifter af Scientologi og eneforfatter til dens skrifter, og han har ingen efterfølger. Han bliver husket som en mand, hvis arv er religionen Scientologi, der stadig lever videre, og ikke som en mand, der skal gøres til idol eller blive dyrket. En vis forståelse for hans baggrund har til formål at illustrere, hvordan han opdagede Scientologi religionens sandheder.

DE TIDLIGE ÅR

Saint Hill Manor i Sussex, England var L. Ron Hubbards hjem fra 1959 til 1966. Saint Hill blev også anvendt som Scientologi Kirkens internationale hovedkvarter for uddannelse og administration.

 L. Ron Hubbard blev født den 13. marts 1911 i Tilden, Nebraska, USA, som søn af den amerikanske flådekaptajn Harry Ross og Ledora May Hubbard. Hyppige rejser var reglen snarere end undtagelsen for militærfamilien, og kort efter hans fødsel flyttede familien Hubbard til Helena, i Montana. Det var på dette tidspunkt, Hubbard indledte venskabet med de indfødte sortfodsindianere, og i særdeleshed en af stammens medicinmænd, som i sidste ende gjorde Hubbard den store ære at gøre ham til en blodsbroder.

Da hans far i 1927 blev udstationeret på den amerikanske flådestation på øen Guam, begyndte L. Ron Hubbard en flerårig periode fyldt med rejser. Der var blandt andet langvarige rejser i det sydlige Stillehav og det Sydkinesiske Hav og rejser tværs over Kina til dets bjerge i vest.

Næste
  Forrige Næste

Top
Kontakt os Ordliste Boghandel Dit Synspunkt Beslæglede Sider